Betty

Sterk Zijn in eigenheid

Voorbij het rumoer vind jij jezelf; Authentiek, hartkrachtig inbrengend en ontvangend. Strevend naar een wereld die past, die helder en vibrerend aanwezig is. Een wereld waarin jij je werk, persoonlijk leven, je zielsmissie op een wijze inbrengt die krachtig, inspirerend en vervullend is. 

Om daar te komen maak je contact en ontwikkel je steeds meer innerlijk besef en bewustzijn. Combineer je wat je te doen hebt in je persoonlijkheid en wat je waarneemt in je spiritueel bewustzijn. 

Ik ben Betty, Soul Medium  en ik ondersteun bijzondere mensen om zich te bevrijden van wat hun hart en ziel vasthoudt. Met coaching, reading & healing en met levensfilosofie. Ik doe dat opdat jij daarmee meer ruimte voelt om het leven vrij te leven. En ik doe dat  om de rijkdom van energetisch contact en waarneming door te geven. 

Missie van een Soul Medium

Er is meer dan we kunnen aanraken, zien of horen met onze zintuigen. Gevoelens,  innerlijk weten, contact wat iets teweeg brengt in onszelf laat zich niet altijd vatten in aantoonbare feitelijkheden.

Een helende en verbindende kracht die onze voorouders veelal moeiteloos in zetten in hun leven en communities was het contact met het onzichtbare, het onzichtbare voor de rationele mens die verbindingen niet aan kan raken. Het terugbrengen van deze elementen op een manier die past bij onze huidige vraag om duidelijkheid en eerlijke afstemming brengt ons in een wereld die liefdevol en zorgzaam is.

Een Soul Medium vertaalt, onderzoekt, verbind en brengt in hetgeen niet meteen zichtbaar, voelbaar en hoorbaar is.  Dat is dat ik doe en wie ik ben. Deze gave mag ik je brengen, als ook kan ik je helpen activeren. Ik doe dat met integriteit, respect en met compassie als leidraad. 

De kracht van Transformatie

Ik heb in mijn leven diverse transformatie processen doorlopen. Dit begon toen ik een diep spirituele ervaring had. Deze was zo echt, daar kon ik niet omheen. Dat plaatste mij op een pad naar bewustzijnsgroei die destijds helemaal nieuw voor mij was. Ik had tot dan toe geen enkel positief voorbeeld gehad. Gretig volgde ik cursussen, verslond ik boeken en mediteerde ik vol overgave. Het leek destijds, zo'n 20 jaar geleden, mijn professie te worden. Ik ervoer echter een te groot verschil met mijn persoonlijk leven. Dat creĆ«erde onrust, alsof er nog iets niet klopte.  Ook al lag mijn hart bij dit werk, toch besloot ik eerst een afbuiging te maken. Hierna kwamen meerdere fasen die te maken hadden met het leven op aarde, relaties hebben, mezelf leren kennen. Vele overtuigingen in mij zelf, in de maatschappij en in de spirituele kennis onderzocht ik, verlangend naar te begrijpen wat nog niet klopte. Geen gemakkelijke taak. De oplossing niet eenduidig, maar gelaagd. Dat maakt het ook weer mooi, wijsheid en ervaring komt met de jaren en dat maakt het leven ook wel heel erg boeiend.

Zowel het persoonlijke als het spirituele horen bij het leven. Sterker nog, ze kunnen niet zonder elkaar. Jezelf op deze beide gebieden leren kennen helpt je om te bevrijden van wat niet klopt en je koers zodanig uit te zetten dat dit past bij wie jij authentiek bent.  Het leven schud ons soms fors door elkaar, ook als we dat eigenlijk helemaal niet willen. Dan heb je in jezelf je innerlijke navigatie nodig, zodat je niet verdwijnt in wat zo zwaar en lastig is. Zodat het leven meer voelt als een dans waarvan je kunt genieten. En dat kun je leren in contact met degenen die je zijn voorgegaan. Daar mag ik mezelf nu ook toe rekenen, met alle respect.

Werk en opleiding

Opleiding

  • Diverse beroepsopleidingen mbt energetisch werk. O.a. energetische therapie, reading & healing. Opleidingscentra: Elohim Centre, Caduceus Lieveren.ist Element
  • Ik studeer filosofie aan de universiteit. Hier ben ik het afgelopen jaar weer mee gestart nadat ik dertig jaar geleden heb moeten stoppen. Ik zit in het derde jaar.
  •  studie Psychosociale basiskennis volg ik dit jaar

Werk

  • Sinds 2014 werk ik bij www.antwoordeneninzichten.nl en sinds kort bij www.topconsulenten.nl
  • Sinds 2017 website designer en WordPress coach bij www.zichtbaar-zijn.nl. 
  • Tot voor 10 jaar geleden was ik eigenares van een kledingzaak en een aantal jaar zelfs van meerdere winkels.  Dat ben ik meer dan 18 jaar geweest. Dat voelt nu als een heel ander leven :) 

Onze wereld kloppend maken!

Liefdevol aanwezig zijn is een werkwoord, dat komt je niet aanwaaien. Als je het even niet weet betekent dat niet dat je iets niet goed doet. Het betekent dat je innerlijke navigatie aan het bijstellen is. Meestal is het fijn om dat in contact te doen. Contact is in principe holistisch en altijd in beweging. Hoe meer je open gaat hoe meer tot je bereik komt. 

In mijn contact met energetische werelden, als ook in het contact met mezelf en anderen heb ik een methode voor mediumschap geleerd en me eigen gemaakt, met als leidraad compassie.

Ik zet mijn afstemming en ervaring in als coach, als healer & reader en als mentor en leraar. 

Meer levenskracht, begrijpen van je eigenheid en essentie, inbrengen van je passie in je werk, je relaties, in jezelf. Dat is wat Soul Mediumschap je kan brengen.

Betty Brouwer

  • Soul Medium
  • Energetisch Life & Business coach 
  • Reader en Healer 
  • Filosofe io

+ Website designer & WordPress Coach bij  www.zichtbaar-zijn.nl