In-Spirited Business Design

 Je eigen manier van Werken en Zijn


Je bent zzp'er , professional of leidinggevende in een organisatie en hebt affiniteit met een holistische manier van werken en doen. Je wilt een verandering, een frisse wind in je werk als zzp-er of professional. Je wilt in alignement zijn met je ziel, hart, persoonlijkheid. De beste versie van jezelf brengen in je werk en in je leven.

Het is alsof er nog iets moet komen. Je voelt het, maar kan het net niet pakken. Je komt verder, maar net als je er bijna bent…

Wat als jij kan samenwerken met iemand die met beide benen in business ervaring staat, die tegelijkertijd haar werk heeft gemaakt van haar afstemming en intuïtie? Wat zou dit voor jou kunnen betekenen?

Wil jij..

  • Authenticiteit ervaren in al je relaties, zakelijk, professioneel en privé
  • Je heldere intuïtie en hoog gevoeligheid als liefdevolle kracht inzetten, voor jezelf, je werk, voor anderen,  
  • Duidelijkheid in je nieuwe koers
  • Een kijk op je business of professionele werk die jou en anderen dient
  • Passie en flow in je werk en leven

Ik kan je helpen met het zicht krijgen op en het resultaat hebben met jouw eigen manier werken en Zijn.  

 Inzichten en beweging brengen,

dat doe je in contact.

- Bedrijfsconsultatie met Betty -

Life & business coaching

Je bedrijf , je werk en wie je bent passen bij elkaar. Zo zou het het in ieder geval moeten zijn. We zijn ook in beweging. We veranderen zelf, of omstandigheden dienen zich aan. Het kan dan voorkomen dat je het gevoel hebt even vast te zitten of je zoekt naar richting.  Samen kijken we naar de vragen en aandachtspunten die er op dit moment voor je zijn. Dit kan in een enkel gesprek of in een traject.

Business design

Wat wil je neerzetten, wat wil je brengen. Daar gaan we samen helderheid op krijgen in je missie statement en je business of professionele concept. Te beginnen bij wie jij bent en waar jij de meeste passie bij ervaart. Dat ligt soms versluierd onder alles wat je tot nu toe moest doen. Daar gaan we toegang toe krijgen. Vervolgens maken we een design en nemen hierbij heel veel tools mee. Na dit traject heb jij het staan! 

Alignement Traject

In je flow zijn, of dat in ieder geval vaker wel zijn dan niet. Werken met je Intuïtie in je voorbereidingen en in je directe contacten. Het gevoel hebben dat je bent afgestemd op de beste versie van jezelf. Dat kunnen we samen onderzoeken in een alignement traject. Een combinatie van coaching en huiswerkopdrachten. Eventueel gecombineerd met energiewerk. 

Levenskunst

Wie ben ik en hoe verhoud ik me tot mijn werk en mijn leven. Zet ik mijn wil in, ook als ik geen zin heb of doe ik alles in de flow? Duizend en een vragen kunnen we hebben over de dingen die we doen of willen doen. Sommige vragen kunnen we net zo goed zichzelf laten beantwoorden, maar er zijn kernvragen waarop we een antwoord zoeken. Die hebben te maken met onze identiteit, onze compassie of wens tot neerzetten. Laten we samen kijken welke vragen er voor jou toe doen en tot welke antwoorden en inzichten je kunt komen. Na een kennismaking spreken we een traject af.

Vormgeving in stijl en inhoud

De kern van je werk helder uitdrukken. Passend bij jou en aansprekend voor je klanten, cliënten of publiek. In mijn afstemming maak ik n.a.v. jouw vragen een kleuren palet, lettertype, logosuggesties. Ik kan je website aanpassen of suggesties aan je doen. En we kunnen je content onder de loep nemen. Dit is passen binnen een traject die we samen afspreken.

Op naar jouw eigenheid en succes!

Je hebt vast vragen?

Ik bespreek ze hieronder. Zit jouw vraag er niet bij? Stuur me een bericht!

Betty, wat voor business ervaring heb je ? 

In een ander leven, tijdens dit leven, deed ik iets heel anders. Ooit ben ik namelijk begonnen met de verkoop van zonnebrillen op de straat. Ja, echt! Dat werd toen oogluikend toegestaan.  Totdat ik werd weggestuurd door de marktmeester. Briesend stond hij voor me. Klanten die om mijn waren heen stonden genoten mee. Als ik wat wilde dan moest ik maar op de markt komen staan, zo vond hij. Wat denk je? Dat ben ik maar gaan doen. Op de bakfiets naar de markt, want een rijbewijs had ik nog niet, zomers naar grote popfestivals. Mijn ervaringen en mijn marktkraam groeiden.  Weer kwam die markmeester. Ik verkocht kleding, dat mocht niet. Na 2 jaar markt was ik er zat van. Zou ik...? En ik deed het. Ik vond een klein winkeltje vlak bij de markt. De eigenaar verlaagde spontaan de huur. Yes, ik ging dit gewoon doen. Vandaar ging het verhaal verder…  18 jaar was ik eigenaresse van verschillende kledingzaken met tweedehands kleding en met luxe creatieve kleding van natuurlijke materialen. Ik heb enorm veel geleerd van deze bijzondere periode. Dankjewel marktmeester. 

Ik heb gewerkt als website designer en heb ik diverse WordPress trainingen gegeven. Als ook heb ik therapeuten, trainers en coached, gecoached met hun bedrijf. 

Ik heb diverse  programma’s gevolgd over ondernemen en met name online ondernemen. O.a. bij Naomi Dunford ( ittybizz ), Sarah Cordiner ( Edupreneur ),  The membership academy, Thrive university - o.a. coursecraft, seo, webdesign. En ik doe dit nog steeds. Zo volg ik momenteel een coaching programma bij Yvette van den Berg ( Master Your Story ), en houdt ik me op de hoogte van recente ontwikkelingen. Naast mijn energetisch werk vind ik dit hartstikke leuk om te doen. En ik deel graag mijn kennis hierover.

En je coaching en afstemming dan? 

Ik geef je een rijtje:

Elohim centre Veelerveen - reading, healing, kosmisch vuur, bach bloesem en meer ( 2 jarige opleiding)

Caduceus - energetische therapie ( 3 jarige opleiding )

Martijn van staveren - Crowd powers 

Mooji - India Summer  Satsang


Sociale academie - cultureel werk ( 3 jarige opleiding )

Wijsbegeerte - mystieke en sociale filosofie ( Rijksuniversiteit Groningen )

Sinds 2014 werk ik als energetisch life & business coach.  

Tarief

Een eenmalig consult kost  79,- incl btw. 

Een consultreeks is mogelijk vanaf 3 sessies/consulten. In drie uur kunnen we zeker een deel van wat je nu als het ware vasthoudt ophelderen. Voor echte verandering en transformatie is een lang traject geschikt. Die kan variëren van 10 keer tot meerdere consulten verdeeld over een jaar. In alle rust werken aan jezelf en waar jij naar toe wilt.  Het tarief voor 3 sessies is 225,- incl. btw. Het tarief voor 10 sessies is 725,- incl btw. 

Een Kennismaking kost 55,-. voorafgaand aan een traject of websitedesign. Geef dit aan op het contactformulier.

Minima: een eenmalig consult is 55,- incl btw.

Weet je al dat je iemand zoekt waarmee je wat vaker af zou willen spreken? Dan kunnen we ook een keertje kort telefonisch kennismaken. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt dit aangeven via het contactformulier

Zullen we een afspraak maken?