Met hart en ziel helder aanwezig zijn

Authenticiteit en oorspronkelijkheid van leven en werken middels Energetisch Samen-werk en levenskunst

Met hart en ziel helder aanwezig zijn

Authenticiteit en oorspronkelijkheid van leven en werken middels Energetisch Samen-werk en levenskunst


Contact kun je niet zien, je kunt het voelen 


Welkom, ik ben Betty en ik bied  begeleiding bij het verdiepen van je afstemming in relaties. De relatie in en met jezelf, met anderen en met onze wereld. Daarnaast bied ik begeleiding  op gebied van mediumschap. 

  
life & business coaching 
 healing & reading 
levensfilosofie & reflectie

Contact kun je niet zien, je kunt het voelen 


Welkom, ik ben Betty en ik bied  begeleiding bij het verdiepen van je afstemming in relaties. De relatie in en met jezelf, met anderen en met onze wereld. Relaties die je hebt in je prive leven en in je werk. 

Daarnaast bied ik begeleiding  op gebied van mediumschap.

 Energetisch Life coach 
life & business coaching - healing & reading - levensfilosofie & reflectie

Opengaan naar jezelf

- Consultatie -

Ons leven en werk kent uitdagingen. Zelfs als je goed afgestemd bent. Als je het niet duidelijk hebt, iemand wilt spreken die naar je luistert en je kan helpen om meer helderheid te krijgen ben ik er graag voor je. Ik doe dat met energetische life & business coaching.

Ik kijk en voel met je mee bij je vragen over persoonlijk geluk, werk en onderneming, spirituele bewustzijn. Dat doe ik samen met jou en met liefdevolle hulp van de energetische wereld. En ik ondersteun middels levensfilosofie en reflectie, oefening en meditatie.

Of je wilt een  energetische afstemming ervaren in een healing behandeling of reading. Dat kan op afstand of op locatie en ook als onderdeel van een traject.

Ook kunnen we samen een meditatie doen. Deze kan gericht zijn op rust, stilte, ontvangen van wat in liefdevolle afstemming bij je komt. Of deze is gericht op actief zelfonderzoek door diep naar binnen te gaan. Dat doen we door Innerlijk Schouwen

Ben je therapeut, healer of medium, of wil je dat worden? Heb je vragen en of behoefte aan iemand die met je meekijkt. Ik ben graag je mentor en gesprekspartner. 

Als dat ook passend is voor jou. Dan denk en voel ik graag met je mee. Naar waar je naar toe wilt groeien, naar lastige of gevoelige situaties, naar verdieping van je talent.

Je kunt een transformatie traject met me afspreken waarbij we samen eerst onderzoeken wat je vraag of aandachtspunt is, vervolgens spreken we een traject af.

Mediumschap

Ontmoet je vermogen tot mediumschap, of je verdieping  en hoe je dit in kunt zetten in je leven en je werk.

Helderheid en kracht in wie je bent, wat je wilt brengen, welke koers je wilt inzetten. 

Over Healing

Over Healing is wel eens verwarring. Healing is in essentie koesterend contact. Als een fijne energetische omarming waarbinnen loskomt wat niet meer hoeft.  Een vorm van contact die puurheid, helderheid en beoefening vereist. Het gaat iets verder dan wegnemen van klachten of entiteiten. Het gaat om eerlijke empathie in een energetische afstemming. De healing kan diep ontspannend zijn of juist activerend. Ook kunnen inzichten en antwoorden vrij komen.

Specialisaties

Relaties, familie, kinderen, partner, eigen bedrijf, werk, hoog gevoeligheid, hoogbegaafdheid, autisme, narcisme


En spirituele bewustzijn vragen:

Mediumschap, bewustzijnsvelden,  energetisch systeem, mediteren en visualiseren,  matrix, kosmische verbindingen, Nieuwe tijds visie 

Het gaat om relaties

" Het hele doel van het leren over energieën gaat over relaties met onszelf, met anderen, met het goddelijke. En energie is nauw verweven met ons vermogen tot empathie. Het gaat uiteindelijk allemaal om relaties en verbinding. Empathie maakt het mogelijk dat dit gebeurd en dat bloei mogelijk is." 

" Je kunt als hoogsensitief persoon op je empathie en je intuïtie vertrouwen en je empathie leren waarderen als een spirituele gave"

" Perspectief op menselijk energetisch bewustzijn; Hoe ieder van ons blokkades creëert in onze energievelden en het proces dat betrokken is bij het opruimen van blokkades en het vrijgeven van ons creatieve potentieel."

"

Barbara Ann Brennan

" Niets in het bestaan kan jou overwinnen, als je weet wie je werkelijk bent. Deze ontdekking begint zich te ontvouwen als je geest je hart betreed."

"

Mooji

Weerspiegelingen

 reflecties in contact

Ontvang contact inspiratie en blijf op de hoogte van  komende events