0  comments

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Healing Hours Event | 26-02-2020

26 februari 2020-20:00 - 21:30

Ben jij -hoog- gevoelig of ben je nieuwsgierig naar energetisch samenwerk en lijkt het je fijn gelijkgestemden te ontmoeten? Dan is het Healing Hours Event voor jou!

Het Healing Hours Event is een tweewekelijks workshop die een kennismaking is met energiewerk. Voor jezelf en of voor anderen.

Kom je vaker, dan kun je Healing Hours Event ook ervaren als:

Satsang Circle - het delen van vragen en thema's.en alsEducatie en transformatie - het middels energetisch samenwerk inzichten en antwoorden krijgen, als ook innerlijke beweging.

Healing Hours Event is een ontmoeting vanuit een gezamenlijk hartveld. Kennis en ervaring wordt gedeeld over spiritueel bewustzijn, ons mens-zijn en ons verlangen tot leven vanuit eigenheid en helderheid in onze contacten..

?

Healing Hours Event is niet voor iedereen. Als een aantal van onderstaande kenmerken herkenbaar voor je zijn, weet je dat HHE voor jou is!

- Ben je nieuwsgierig naar energiewerk of healing?- Vind je een moment van aangeboden diepte ontspanning | sjamanistisch mediteren of chakra werk fijn?- wil je onderzoeken wat jij kunt met energiewerk, voor jezelf of anderen?- Heb je eigen vragen of thema's die in beweging mogen komen?- Vind je het fijn gelijkgestemden tegen te komen?- Wil je energiewerk in brengen in je persoonlijk leven. Bv. door inzichten te ontvangen ?

Als jij je in alle of een aantal kenmerken herkend, dan is HHE voor jou! Het maakt hierbij niet uit of je veel ervaring hebt, of je begint met het verkennen van wat energiewerk is. Je bent welkom!

Tijdens de workshop ontvang je een diepte meditatie, visualisatie. Het is mogelijk hiervoor een thema aan te dragen die hierin wordt meegenomen.Tijdens het tweede deel van de workshop wordt een Satsang-circle gehouden naar aanleiding van het thema van deze avond. Je kunt als je dat wilt een thema of vraag inbrengen. Deze wordt op verschillende manieren vanuit de healing tradities benaderd en onderzocht.Je kunt zelf bepalen of je actief mee wilt doen, of liever wat meer op afstand.

Deze avond kan je diep ontspanning brengen als ook nieuwe inzichten.Je kunt deze avond als een kennismaking ervaren. Kom je vaker, dan zul je merken dat het gemakkelijker wordt je eigen thema's in te brengen of iets van je eigen werk te laten zien of demonstreren.Als het passend is geeft Betty life een demonstratie in reading en healing.

Wie ben ik en wie zijn anderen, is een vraag die haar bezig houdt zolang zij zich kan herinneren. Toen meer dan 20 jaar geleden haar vader overleed en zij hierbij een diepe spirituele ervaring ontving begon ze haar vraag op een andere manier, met een extra dimensie, te onderzoeken. Betty bestudeerd inmiddels meer dan 20 jaar bewust het padwerk van ziel-omarming en mens-zijn. Zij doet dat door energiewerk en het onderzoeken van contact. Contact in onszelf, met elkaar en voorbij wat we met onze zintuigen kunnen zien.Rond het jaar 1999 volgde zij haar opleiding aan het Elohim Centrum. Nu is zij in haar laatste jaar energetische therapie van de beroepsopleiding Caduceus te Lieveren en studeert het komend half jaar af. Zij werkt sinds 10 jaar als medium, energetisch life & business coach. Neem contact met haar op als je een consult wilt ontvangen.

Daarnaast is Betty werkzaam als webdesigner waarbij zij haar studie in energiewerk met liefde inzet, zodat het werk van sociale en bewuste ondernemers ook vanuit deze samenwerking gezien kan gaan worden.

Komende data: 26 februari - 11, 25 maart - 8, 22 april

Locatie: Edanz - Groningen. Van oldenbarneveldtlaan 6, Groningen ( parkeren kan op het terrein )

Kosten: Dit is een Edanz Event. Dat betekent dat je een eerste keer mee kunt doen voor 6,-. Daarna 8,- per keer of via een strippenkaart 6,-. Betalen kan aan de balie in EdanZ

Tijd: 20:00 - 21:30 ( eindtijd kan uitlopen )

Data: zie verderop in dit evenement en check vooraf altijd de EdanZ agenda ( www.edanz.nl of www.healinggrounds.org )

Contact: Betty via info@healinggrounds.orgWebsite: www.healinggrounds.orgNieuwsbrief: Schrijf je op de website in voor de nieuwsbrief je ontvangt dan regelmatig een reminder van dit event.

Details

Date:
26 februari 2020
Time:
20:00 - 21:30
Event Category:

Venue

EdanZ
van Oldenbarneveldtlaan 6
Groningen,Groningen9716 EJNetherlands
Phone:
+31508539262

Organizer

Healing Grounds | Betty Brouwer
Email:
info@healinggrounds.org
Website:
www.healinggrounds.org

Tags


You may also like

Je wilt het verhaal

Ik ken haar

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Use this Bottom Section to Promote Your Offer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim