0  comments

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Healing Hours – Live uitzending

26 maart 2020-20:00 - 21:30

Healing Hours is een online uitzending die een kennismaking is met energetisch samenwerk. Voor jezelf en of voor anderen.
In deze uitdagende tijd staat Healing Hours in het teken van het beantwoorden van vragen*, duiden van thema's en helende meditatie. Vragen kunnen vooraf en tijdens de uitzending worden ingediend.

Betty Brouwer initieert en begeleidt Healing Hours.
Haar thema is Contact. Contact in je zelf en met anderen, persoonlijk en metafysisch.
In deze tijd is contact hebben een opgaaf, waarvoor aandacht en liefde in energetisch samenwerk tijdens en voorbij deze uitzending.
Healing Hours is, kort uitgelegd, een ontmoeting in helderheid en helende hartenergie. Kennis en ervaring wordt gedeeld over spiritueel bewustzijn, ons mens-zijn en het verlangen tot leven vanuit eigenheid en helderheid in onze contacten. Door gezamenlijk in een hartveld te zijn, door ons daarop af te stemmen, kan zo veel duidelijk worden en transformeren. En dat kan ook op afstand.
 
Healing Hours kun je naast diepte ontspanning ook ervaren als:
Satsang Circle - het delen van vragen en thema's.
en als Educatie en transformatie - het middels energetisch samenwerk inzichten en antwoorden krijgen, als ook innerlijke beweging.
en als Activatie van je hartveld, zowel persoonlijk als in je werk.
het verloop van de uitzending eruit:

Tijdens het eerste deel van dit samenzijn worden binnengekomen vragen beantwoord.

Dit doe ik middels reading en afstemming.
Je ontvangt inzichten en antwoorden als ook energetisch samen werk.
In het tweede deel een diepte meditatie.
Normaal gesproken houden we een Satsang-circle naar aanleiding van het thema van deze avond. Dat wordt nu veranderd in het in kunnen brengen van je vragen en thema's.
Ingediende vragen of thema's vooraf worden altijd -anoniem- beantwoord *
Tijdens de uitzending is er ook gelegenheid een vraag te stellen. Zij het iets beperkter.

'Wie ben ik en wie zijn anderen', is een vraag die mij bezighoudt zolang ik me kan herinneren. Ik bestudeer vragen door me af te stemmen op een hartveld wat ik niet kan zien, maar wel voelen.

Ik bestudeer, inmiddels meer dan 20 jaar, bewust het padwerk van ziel-omarming en mens-zijn. Ik doe dat door energetisch samenwerk en het onderzoeken van contact. Contact in onszelf, met elkaar en voorbij wat we met onze zintuigen kunnen zien. Tezamen noem ik dit: energetisch samenwerk.
Iedereen heeft een eigen afstemming en daarmee een eigen inbreng. Wat ons verbind is onze hartekern van eeuwige stilte, als ook oorspronkelijke levensenergie. Beide, onze eigenheid als ook hetgeen ons altijd verbind, kunnen we ontmoeten en inzetten in ons leven.

Rond het jaar 1999 volgde ik mijn opleiding aan het Elohim Centrum. Nu ben ik in mijn laatste jaar energetische therapie van de beroepsopleiding Caduceus te Lieveren en studeer het komend half jaar af. Ik werk sinds 10 jaar als medium, energetisch life & business coach.

* Stel je vragen via info@healinggrounds.org
Ik reageer niet persoonlijk op je mail, maar zal je vraag of aangedragen thema -anoniem- meenemen in de uitzending.

Details

Date:
26 maart 2020
Time:
20:00 - 21:30
Website:
www.healinggrounds.org

Tags


You may also like

Je wilt het verhaal

Ik ken haar

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Use this Bottom Section to Promote Your Offer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim