Weerspiegelingen

Reflecties van ontmoetingen*

Heb ik nodig

of krijg ik van je

wil je met me

wil ik met mezelf


Mijn ZIJN voelt zo alleen

met jou bloeit ze op

is dat dan zo fout

of heb ik het verkeerd


zonder jou strompelde ik verder

 zag ik je om iedere hoek

totdat ik het opgaf

en na lange tijd mezelf zag staan


Met een glimlach in mijn hart

ontmoet ik jou opnieuw

en loop ik mijn herinneringen langs

zend ik liefdevolle zachtheid, mijn geweest zijn toe

Audio

​mag het ook een beetje stiller anders hoor

* Over Weerspiegelingen: In het contact ontmoeten we onszelf, de ander en het overstijgende. De verzen, teksten of anekdotes opgetekend in de Weerspiegelingen zijn reflecties van contacten met vragers, zoekers en rebellerende mooie mensen. Ontmoetingen die ik heb binnen ons energetisch samenwerk. Goed om te weten, de weerspiegelingen zijn niet herleidbaar tot bepaalde personen. ( copyright Betty Brouwer )