Hoogbegaafd en hooggevoelig

Hoogbegaafd en Hooggevoelig


Ben jij hoogbegaafd, of vermoed jij het? 

Ben jij hooggevoelig en heb je wel eens teveel door, in vergelijk met je omgeving, of komen er teveel indrukken binnen?

Misschien dat jij je vaak anders voelt dan anderen? 

Op latere leeftijd ontdekte ik dat ik hoogbegaafd ben. Hierdoor kon ik veel beter gaan plaatsten waar ik tegen aanliep in contacten en in mezelf.  Daarvoor had ik andere wegen bewandeld en dat bleek nu heel mooi in elkaar te passen waardoor ik snel vooruit kon komen.

Energetische Life coaching en filosofische reflectie kunnen jou  helpen met het verhelderen van wat speelt, je ondersteund te voelen en te bewegen naar het authentiek inzetten van jouzelf, zoals dat passend is bij jou. 

Ik hoop en wens dat jij je bij mij geen alien voelt 🙂

Wat je dan bij mij kan komen doen? 

Omgaan met onrust, contact en samenwerking met je lichaam voelen, omgaan met hoog sensitiviteit, je anders voelen, rust en stilte nodig zijn. Het zijn allemaal onderwerpen die extra vergroot bij hb-ers te vinden zijn. Mijn studie als energetisch therapeut past hier goed bij. Ik leerde me comfortabel voelen met diepe stilte, ontving oefeningen ter ondersteuning, beoefende healing & reading. Eigenlijk zijn dit activaties van innerlijke kwaliteiten. Deze nemen we mee in ons contact, als samenwerk tools. Of dat je wilt meer de diepte in om zelf deze kwaliteiten ook te gebruiken voor jezelf en voor anderen. Het kan beide. Ook ben ik weer filosofie gaan studeren. Ik ben thuis in existentiële onderwerpen, levenskunst en mystiek. Nee, ik geef geen les hierin, we gaan ook niet aan feitenkennis doen. Ik gebruik deze prachtige kennis als reflecties in ons contact. Het helpt me ook om snel de juiste vragen te stellen.

Soms is een vraag van veel meer betekenis dan een oplossing.

Heb je  geen zin om veel te praten, of wil je een meer energetische vorm van behandeling en contact? Dan kun je bij mij terecht voor een healing behandeling. Ik zeg wel mij, maar ik bedoel in het samen met de energetisch wereld, die in liefde aan komt schuiven.  Soms kan je de behandeling heel goed meevoelen, een ander moment voel je diepe rust en ben je in je eigen bubbel. 

Dus wat kunnen we dan samen doen?

Het gaat niet over welk talent je hebt en hoe je die in kunt zetten. Het gaat ook niet over of je HB-er bent, alhoewel we dat vaak snel kunnen achterhalen in ons contact, als je dat wilt. Waar het  over gaat is omgaan met indrukken en gevoelens. Wat meer de diepte in duiken wat jij nodig hebt in contact met jezelf en anderen om je zoveel mogelijk als jezelf uit te kunnen drukken. En het gaat over weten dat je gehoord wordt en dat je kunt voelen dat je verder komt en geniet van je prachtige kwaliteiten. Om het spiritueler en empathisch te duiden;

Het gaat om open gaan naar je mooi zelf. 

Wat ik in kan zetten

In mijn werkwijze ontmoet ik wat ontstaat in ons contact. Ik heb een aantal methoden die ik daarvoor in kan zetten, als dat past binnen ons contact, en dat bepalen we samen.

. Energetische life & business coaching

. Levensfilosofie & reflectie

. Healing & reading

. Meditatie & innerlijk schouwen

- Life coaching

Ik nodig je graag uit voor een kennismaking!

Ontvang contact inspiratie en blijf op de hoogte van  komende events