Hoogbegaafd en hoog sensitief

Hoogbegaafd en Hoog sensitief


Ben jij hoogbegaafd, of vermoed jij het? 

Ben je hoog sensitief, of vermoed je het?

Heb je wel eens meer door, in vergelijk met je omgeving, of komen er veel indrukken binnen? Misschien dat jij je vaak anders voelt dan anderen? 

Energetische Life coaching en filosofische reflectie kunnen jou  helpen met het verhelderen van wat speelt, je ondersteund te voelen en te bewegen naar het authentiek inzetten van jouzelf, zoals dat passend is bij jou. 


Wat je dan bij mij kan komen doen? 

Omgaan met onrust, contact en samenwerking met je lichaam voelen, omgaan met hoog sensitiviteit, je anders voelen, rust en stilte nodig zijn. Het zijn allemaal onderwerpen die extra vergroot bij hb-ers en hsp-ers te vinden zijn.

Ik leerde me comfortabel voelen met diepe stilte, met name in mijn studies en onderzoek naar energetisch werk. Ik ontving  oefeningen ter ondersteuning, beoefende healing & reading. En ik leerde hier mee werken. Deze nemen we mee in ons contact, als samenwerk tools. Of je wilt meer de diepte in om zelf deze kwaliteiten ook te gebruiken voor jezelf en voor anderen. Het kan beide.  

Ik ben tevens  thuis in existentiële onderwerpen, levenskunst en mystiek. Nee, ik geef geen les hierin, we gaan ook niet aan feitenkennis doen. Ik gebruik deze prachtige kennis als reflecties in ons contact. Het helpt me ook om snel de juiste vragen te stellen.

Soms is een vraag van veel meer betekenis dan een oplossing.

Heb je  geen zin om veel te praten, of wil je een meer energetische vorm van behandeling en contact? Dan kun je bij mij terecht voor een energetische behandeling. Ik zeg wel mij, maar ik bedoel in het samen met de energetisch wereld, die in liefde aan komt schuiven.  Soms kan je de behandeling heel goed meevoelen, een ander moment voel je diepe rust en ben je in je eigen bubbel. 

Dus wat kunnen we dan samen doen?

Het gaat niet over welk talent je hebt en hoe je die in kunt zetten. Het gaat ook niet over of je HB-er of Hsp-er bent, alhoewel we dat vaak snel kunnen achterhalen in ons contact, als je dat wilt. Waar het  over gaat is omgaan met indrukken en gevoelens. Wat meer de diepte in duiken wat jij nodig hebt in contact met jezelf en anderen om je zoveel mogelijk als jezelf uit te kunnen drukken. En het gaat over weten dat je gehoord wordt en dat je kunt voelen dat je verder komt en geniet van je prachtige kwaliteiten. Om het spiritueler en empathisch te duiden;

Het gaat om open gaan naar je mooi zelf. 

Wat ik in kan zetten

In mijn werkwijze ontmoet ik wat ontstaat in ons contact. Ik heb een aantal methoden die ik daarvoor in kan zetten, als dat past binnen ons contact, en dat bepalen we samen.

. Energetische life & business coaching

. Levensfilosofie & reflectie

. Healing & reading

. Meditatie & innerlijk schouwen

- Life coaching

Ik nodig je graag uit voor een kennismaking!

Ontvang contact inspiratie en blijf op de hoogte van  komende events