Gratis cursus

Start met je website

Gratis online cursus Start met je website.

Helder, compleet en stapsgewijs uitgelegd.

Starten met je website

Wordt het tijd voor je website, maar weet je niet goed hoe te beginnen?

Ik leg je de start uit. Zodat jij een goed begin hebt. En je hebt meteen je eerste website! 

Je hebt geen enkele technische voorkennis nodig! 

en  je hoeft ook geen technisch brein te hebben. 

Zelfs Jip en Janneke vinden dit leuk..

Wat leer je in deze basis cursus

Er zijn 5 onderdelen + de introductie les

1

 Welke systemen zijn er

In deze les een overview van een aantal systemen. 

We gaan vervolgens dieper in op WordPress. Waarom zou je voor dit systeem willen kiezen en hoe ziet het eruit? Ik leg het je helder en overzichtelijk uit.

2

De verschillende onderdelen uitgelegd

In deze les  helder overzicht van enkele puzzelstukjes die bij WordPress horen en bij website maken in het algemeen. Als je eenmaal kent zijn ze echt niet zo ingewikkeld. Eindelijk de puzzelstukjes handig bij elkaar!

3

Welke naam krijgt je website

Als je wilt beginnen met het bouwen van je website dan is een naam, je domeinnaam, nodig. Voor sommige mensen een enorm struikelblok. Ik leg je in deze les een aantal overwegingen uit die je kunnen helpen bij het kiezen van een naam. En ik beantwoord de vraag of je nog kunt veranderen van naam

4

Bonus les: Maak je logo

Stel je hebt een naam, dan is het ook leuk om deze in een logo terug te zien! Ik leg je in deze les uit hoe je zelf een logo kunt maken.

5

Installeren van je website

Het gaat nu heel erg echt worden! In deze les leg ik je stapsgewijs uit hoe jij je website installeert!

Intro

Introductie les

In de introductie les een kort overzicht van de cursus, als ook een kennismaking met je trainer.

Start met je Website

Introductieles

Insert Video

Je Trainer:

Betty Brouwer

Hi, welkom. Superleuk dat jij interesse hebt in deze cursus. Want dat betekent dat jij je werk wilt laten zien! Zelfs als je nu denkt ; maar Betty, daar ben ik nog helemaal niet klaar voor, raad ik je toch aan dit te volgen. Niet alleen omdat het leuk is, maar ook omdat het drempel verlagend is voor wat jij nog gaat doen! 

Toen ik begon, ongeveer 8 jaar geleden. Begreep ik er om eerlijk te zijn niet zo veel van. Het voelde als een jungle van informatie, waar ik maar moeilijk een weg doorheen kon vinden. Toen dat uiteindelijk lukte motiveerde mij dat om cursussen te gaan geven en websites te maken. 

Fijn dat je deze cursus gaat volgen! Ik wens je een goede start en ben al vast trots op je website!

Betty

Praktische informatie

Hieronder vind je praktische informatie.

  • Deze cursus is gratis
  • De lessen bestaan uit video en tekst
  • Je hebt geen enkele voorkennis nodig. Ik leg je alles stapsgewijs uit.
  • Je krijgt de lessen in je mailbox. Aan het eind van deze cursus krijg je een login naar een online omgeving waar deze cursus ook komt te staan. Je hebt blijvend toegang!
  • Er zijn enkele affiliatie linken. Deze hoef je niet te gebruiken en ze kosten jou niets extra's. Het is een manier om mij te ondersteunen. Ik leg je ook andere opties uit dan alleen mijn affiliaties. Dat vind ik namelijk helder en eerlijk. 
  • Voor extra hulp en ondersteuning kun je het beste een afspraak met me maken. Of meedoen met de vervolg cursus.
  • Er is een vervolg cursus. Deze helpt je bij de verdere inrichting van je website. Hierover krijg je automatisch bericht. Je bent natuurlijk vrij om wel of niet mee te doen. 

Begrijpelijke uitleg

Hehe, eindelijk snappen hoe jij met je website kunt gaan beginnen en wat die begrippen betekenen. Het wordt er een stuk inzichtelijker van, en jij kunt aan de slag!

Stap voor stap

Vaak gaat het te snel. Ben je het al helemaal kwijt waar dat ene vinkje nou moest. Dat is het voordeel van een online cursus. Je kunt altijd weer terug kijken. 

Je hebt meerdere opties 

 Ik leg je meerdere opties uit zodat jij kunt kiezen wat het beste bij je past. Deze cursus is geen funnel om het alleen op een bepaalde manier te doen.

Liever even contact hebben? Of denk je bij jezelf, Betty kun jij mijn website niet maken? Klik dan op de passende link hieronder. 

Maak een goede start met je website

Schrijf je in voor deze gratis cursus!