werk met mij met Mij

Onderwerpen van specialisatie

Spirituele bewustzijn vragen: o.a. mediumschap, bewustzijnsvelden, energetisch systeem, mediteren en visualiseren, healing & reading, matrix.

Meer persoonlijke  thema's zijn: relaties, familie, kinderen, partner, eigen bedrijf, werk, hoog gevoeligheid, hoogbegaafdheid, autisme, narcisme.

Mediamiek consult

Als energetisch Life Coach kan ik je helpen je vragen op te verhelderden of je te ondersteunen om dichter bij je eigen hart- en zielliefde te komen. Het valt soms niet mee je weg hierin te vinden, omdat je die gewoon even niet ziet. Dan is het fijn te delen met iemand die luistert, begrijpt en to the point kan reageren. Ik kan me hierbij mijn persoonlijke en spirituele ervaringen, als ook opleidingservaring inzetten. En ik kan afstemmen op aangeving en boodschappen van helpers.

Samenwerkingsvormen: Energetisch life & business coaching, healing & reading, mediumschap, levensfilosofie.

Een kennismaking kun je hier aanvragen

Meer informatie over een transformatie traject vind je hieronder.

Soulful business coaching

Als ondernemer ben je een groot deel van de tijd bezig met koers bepalen en constant afwegen van beslissingen. Je persoonlijk leven gaat natuurlijk ook door, en daarnaast speelt je alignment met wie je bent, wat je zielsmissie is.  Als energetisch business Coach kan ik je helpen je vragen op te verhelderden of je te ondersteunen om dichter bij je eigen hart- en zielliefde te komen. Het valt soms niet mee je weg hierin te vinden, omdat je die gewoon even niet ziet. Dan is het fijn te delen met iemand die luistert, begrijpt en to the point kan reageren. Ik kan me hierbij mijn persoonlijke en spirituele ervaringen, als ook opleidingservaring inzetten. En ik kan afstemmen op aangeving en boodschappen van helpers.

Samenwerkvormen: Energetisch life & business coaching, healing & reading, mediumschap, levensfilosofie.

Een kennismaking kun je hier inplannen:  

Transformatie Traject

Samen onderzoeken van je vragen en thema's dat is een proces. Als je voelt dat je dat met mij zou willen doen dan nodig ik je uit om een kennismaking met me in te plannen.

Een Transformatie Traject kan zolang duren als dat we afspreken. Na de kennismaking doen we een intake en daar bespreken we wat dieper welk traject passend is. 

Een kennismaking kun je hier aanvragen

Mentor Mediumschap

Ben je Hoog gevoelig en heb jij het idee dat je hier meer mee zou willen doen?

Volg je  een opleiding of heb je werk op dit vlak? 

En vind je het fijn om wat je tegen komt te bespreken met iemand die zowel betrokken als neutraal is?

Ik kan je ondersteuning en bekrachtiging aanbieden en je helpen om je eigenheid neer te zetten of opnieuw te ervaren. 

Een kennismaking kun je hier aanvragen:

Over een transformatie traject vind je meer hierboven.

Kennismaking

 Leuk om je te ontmoeten!

Stuur me een bericht of maak een afspraak voor een kennismaking: Werkwijze

Ik spreek je via Zoom, Skype of telefoon. De consultduur is 50 minuten. 

Je vind hieronder een aantal werkwijzen. Een combinatie van werkwijzen is vaak passend. Heb je vragen n.a.v. mijn werkwijze, stuur me dan een bericht.

Life Coaching - contactmomenten met als doel dat jij alignement voelt met de beste versie van wie jij kunt zijn.

Business coaching - contact momenten met als doel dat jij alignement voelt met de beste versie van je zelf, zowel prive, spiritueel, als zakelijk. Ook de technische aspecten van je werk komen aan bod. We kiezen de mix zoals dit passend is voor jou.

Mediamiek consult - Reading en coaching op jouw vragen en aandachtspunten.

Mentorschap Mediumschap - Collegiaal consult, als ook voor studenten.

Levensfilosofisch consult - Coaching op levens vragen vanuit filosofische insteek. Thema's die gaan over verantwoordelijkheid, eigen wil, zingeving, betrokkenheid etc. We duiken in je overtuigingen en onderzoeken wat authentiek bij je vast en waar een bijsturing mogelijk is. 

Meditatie & visualisatie - Innerlijk schouwen op wat voor jouw vrij mag komen en gezien kan worden. 

Healing - energetisch consult en behandeling. ( Niet medisch ) Een behandeling kan op afstand.

Tarieven

Een eenmalig consult kost  79,- incl btw. 

Een consultreeks is mogelijk vanaf 3 sessies/consulten. In drie uur kunnen we zeker een deel van wat je nu als het ware vasthoudt ophelderen. Voor echte verandering en transformatie is een lang traject geschikt. Die kan variĆ«ren van 10 keer tot meerdere consulten verdeeld over een jaar. In alle rust werken aan jezelf en waar jij naar toe wilt.  Het tarief voor 3 sessies is 225,- incl. btw. Het tarief voor 10 sessies is 725,- incl btw. 

Een Kennismaking kost 55,-  voorafgaand aan een traject of websitedesign. Geef dit duidelijk aan op het contactformulier.

Minima: een eenmalig consult is 55,- incl btw.

Weet je al dat je iemand zoekt waarmee je wat vaker af zou willen spreken? Dan kunnen we ook een keertje kort telefonisch kennismaken. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt dit aangeven via het contactformulier

Website design & WordPress coaching

Naast mijn werk als medium & coach werk ik als websitedesigner en WordPress Coach, zij het niet frequent. Stuur gerust een berichtje als je meer wilt weten. 

WordPress coaching

Toen ik mijn werk online wilde zien, werd het tijd voor een eigen website. Wil jij ook leren hoe jij een website kunt maken? Of heb jij een website en zou je er samen eens naar willen kijken? Dan kan dat ! Kijk voor meer van mijn werk bij www.zichtbaar-zijn.nl.

Of stuur me een bericht!


Website design

Sinds 2017 bouw ik websites en geef ik WordPress cursussen. Wil jij je website laten maken? Leuk, gaan we daar amen mee aan de slag. Kijk voor meer van mijn werk op www.zichtbaar-zijn.nl. Of stuur me een bericht: