werk met Mij

Onderwerpen van specialisatie

Spirituele bewustzijn vragen: o.a. mediumschap, bewustzijnsvelden, energetisch systeem, mediteren en visualiseren, healing & reading, matrix.

Meer persoonlijke  thema's zijn: relaties, familie, kinderen, partner, eigen bedrijf, werk, hoog gevoeligheid, hoogbegaafdheid, autisme, narcisme.

Energetische Life coaching

Als energetisch Life Coach kan ik je helpen je vragen op te verhelderden of je te ondersteunen om dichter bij je eigen hart- en zielliefde te komen. Het valt soms niet mee je weg hierin te vinden, omdat je die gewoon even niet ziet. Dan is het fijn te delen met iemand die luistert, begrijpt en to the point kan reageren. Ik kan me hierbij mijn persoonlijke en spirituele ervaringen, als ook opleidingservaring inzetten. En ik kan afstemmen op aangeving en boodschappen van helpers.

Samenwerkingsvormen: Energetisch life & business coaching, healing & reading, mediumschap, levensfilosofie.

Een kennismaking kun je hier inplannen

Meer informatie over een transformatie traject vind je hieronder.

Voor korte consulten verwijs ik je naar www.antwoordeneninzichten.nl of www. topconsulenten.nl

Energetische business coaching

Als ondernemer ben je een groot deel van de tijd bezig met koers bepalen en constant afwegen van beslissingen. Je persoonlijk leven gaat natuurlijk ook door, en daarnaast speelt je alignment met wie je bent, wat je zielsmissie is.  Als energetisch business Coach kan ik je helpen je vragen op te verhelderden of je te ondersteunen om dichter bij je eigen hart- en zielliefde te komen. Het valt soms niet mee je weg hierin te vinden, omdat je die gewoon even niet ziet. Dan is het fijn te delen met iemand die luistert, begrijpt en to the point kan reageren. Ik kan me hierbij mijn persoonlijke en spirituele ervaringen, als ook opleidingservaring inzetten. En ik kan afstemmen op aangeving en boodschappen van helpers.

Samenwerkvormen: Energetisch life & business coaching, healing & reading, mediumschap, levensfilosofie.

Een kennismaking kun je hier inplannen:  

Voor korte consulten verwijs ik je naar www.antwoordeneninzichten.nl of www. topconsulenten.nl

Transformatie Traject

Samen onderzoeken van je vragen en thema's dat is een proces. Als je voelt dat je dat met mij zou willen doen dan nodig ik je uit om een kennismaking met me in te plannen.

Een Transformatie Traject kan zolang duren als dat we afspreken. Na de kennismaking doen we een intake en daar bespreken we wat dieper welk traject passend is. 

Een kennismaking kun je hier inplannen

Mentor Mediumschap

Ben je Hoog gevoelig en heb jij het idee dat je hier meer mee zou willen doen?

Volg je  een opleiding of heb je werk op dit vlak? 

En vind je het fijn om wat je tegen komt te bespreken met iemand die zowel betrokken als neutraal is?

Ik kan je ondersteuning en bekrachtiging aanbieden en je helpen om je eigenheid neer te zetten of opnieuw te ervaren. 

Een kennismaking kun je hier inplannen: 

Over een transformatie traject vind je meer hierboven.

Voor korte consulten verwijs ik je naar www.antwoordeneninzichten.nl of www. topconsulenten.nl

Kennismaking

 Leuk om je te ontmoeten!

Stuur me een bericht of maak een afspraak voor een kennismaking: Werkwijze

Je vind hieronder een aantal werkwijzen. Een combinatie van werkwijzen is goed mogelijk. We bespreken dit samen tijdens een kennismaking en tijdens de eerste intake.

Healing 

We spreken samen af en ontvangt een healing behandeling. Een diepgaande contact ervaring die jou inzichten en innerlijke beweging kan brengen zodat jij meer vrijheid ervaart.  

Healing op afstand

reading

coaching

mentorschap

Levensfilosofie

Meditatie & visualisatie 

Tarieven

Transformatie Trajecten zijn mogelijk vanaf 3 sessies/consulten van een uur. In drie uur kunnen we eker een deel van wat je nu als het ware vasthoudt ophelderen. Voor echte verandering en transformatie is een lang traject geschikt. Die kan variĆ«ren van 10 keer tot meerdere consulten verdeeld over een jaar. In alle rust werken aan jezelf en waar jij naar toe wilt. 

Mijn gemiddeld tarief is 60,- per uur. Voor minima is een uurtarief van 40,- mogelijk. We bespreken dit tijdens een kennismaking, als je wilt.

Website design & WordPress coaching

Naast mijn werk als coach doe ik  werk als websitedesigner en WordPress Coach, zij het niet frequent. Stuur gerust een berichtje als je meer wilt weten. 

WordPress coaching

Toen ik mijn werk online wilde zien, werd het tijd voor een eigen website. Wil jij ook leren hoe jij een website kunt maken? Of heb jij een website en zou je er samen eens naar willen kijken? Dan kan dat ! Kijk voor meer van mijn werk bij www.zichtbaar-zijn.nl.

Of stuur me een bericht!


Website design

Sinds 2017 bouw ik websites en geef ik WordPress cursussen. Wil jij je website laten maken? Leuk, gaan we daar amen mee aan de slag. Kijk voor meer van mijn werk op www.zichtbaar-zijn.nl. Of stuur me een bericht: 


G-T5855L24SB