Website Design & Mindful Marketing

Voor Coaches, Therapeuten, bewuste ondernemers en pioniers

JE EIGEN WEBSITE MAKEN EN ONDERHOUDEN
EN  AUTHENTIEK JE MARKETING DOEN

Maak en onderhoud je  Eigen Website en combineer dat met de bij jou passende  Mindful Marketing!

Jouw kennis, passie en ervaring bij elkaar brengen op je eigen website en presenteren op jouw manier.

Aan elkaar doorgeven wat is geleerd, begrepen en verwerkt. Dat is waar het om gaat. Aan elkaar doorgeven wat van waarde, kracht en gezonde zorgzaamheid is. Daar worden we zelf beter van, de ander, als ook de wereld.

Laat je zien op de manier die bij jou past!

Je Zichtbaarheid doet ertoe!

Je werk en passie laten zien met je Authentiek Website en de bij jou passende Zichtbaarheid

Je Eigen Website

Ga je voor het eerst starten met je website, of heb je deze al maar kun je er te weinig mee. Dan bied ik je online trainingen, als ook 1 op 1 trajecten. Dan krijg jij WordPress op een leuke manier onder de knie, als ook een stappenplan en ideeën voor inhoud en design. 

Website Design

Wil jij je website liever samen maken, of grotendeels uit handen wil geven, dan kan ik dat samen met jou doen.  Een website maken is voor mij een proces van ontvouwen wat zichtbaar kan worden. En dat doen we samen. Ik bouw, doe de techniek, denk met je mee en zet zowel mijn ervaring als ook mijn afstemming in.  Ook bied ik je duidelijke uitleg, design in afstemming en content creatie met meerwaarde. 

Mindful marketing

Je cursus, dienst of evenement staat op je website. Tijd om te zorgen voor website bezoekers, toekomstige cursisten, deelnemers, klanten of cliënten. IK leer je op welke manieren jij je zichtbaarheid kunt vergroten, op een manier die helemaal bij jou past, zonder ongemakkelijk voelende toeters en bellen. Ja, dat kan heel goed!

Herken je dit?

  • Je hebt een studie -bijna- afgerond en nu wil jij jezelf presenteren aan je cliënten, klanten, je publiek 
  • Je hebt een website en wil deze zelf onderhouden en kunnen aanpassen
  • Je hebt een idee over een dienst of product waarmee jij mensen wilt bereiken, maar hoe doe je dat
  • Je hebt een missie waarmee jij je medemens wilt ondersteunen
  •  Je bent een bewuste ondernemer of visionair met bijzondere projecten of een idee die je wilt laten zien, kenbaar wil maken 

Dan wordt het tijd om  Zichtbaar te zijn.

In je eigen tempo, op jouw manier.
| Groepstraining | 1 op 1 traject |  website Design 

Je Eigen website

  • Stap 1: Het verkennen van de mogelijkheden en een goede start maken.
  • Stap 2: Leren werken met de techniek, als ook helder maken wat er op je website thuis hoort.
  • Stap 3: De inrichting, je branding en je aansprekende boodschap.
  • Stap 4: Je website verder uitwerken, als je dat wilt, met o.a. emaillijst optin, betaalmogelijkheden, evenementen agenda met de PRO mogelijkheden.

Je Promotie

Als je cliënten je willen vinden, je deelnemers jouw activiteit willen meemaken, of als jij jezelf als expert op jouw terrein wilt aanbieden zul je promotie moeten maken. 

  • Op een fijne, integere en bij jou passende manier je marketing en promotie doen.

Door het voorbeeld en de uitreiking van anderen leren we, ontwikkelen we, transformeren we. Wat fijn dat jij er bent. Je zichtbaarheid doet ertoe! 

Wat ik geleerd heb over websites maken en passende promotie kan ik jou versneld leren.

En het is nog leuk ook! 

Betty Brouwer


Fijn dat je er bent! Fijn dat jij authentiek contact wilt maken met je werk en passie. Contact met je klanten, cliënten of je publiek. Zodat jij je dienst, product en boodschap kan delen. Zodat jij de juiste mensen aanspreekt, erkenning krijgt en daarmee je inkomen creëert.
Ontelbare uren besteedde ik om Website Design en Marketing uit te zoeken. En nu kan ik het jou leren, maar dan wel veel sneller, effectiever en zonder in een ondoorgrondelijk bos terecht te komen.  En nu ik zover ben is het ook heel leuk geworden! En dat geef ik graag aan je door!

Naast dit werk studeer ik filosofie en ben ik medium bij www.soulmedium.nl
Ik woon samen met mijn partner, 3 kinderen en onze schapendoes. Weet je dat :) 

Alles begint met een eerste aanzet

Die eerste stap, of de stap naar het nieuwe, dat vergt motivatie en moed. Soms heb je daar gewoon wat meer tijd voor nodig, zodat jij voelt en weet dat hetgeen jij wil brengen genoeg is voor die beweging. Wat je sowieso nodig bent is helderheid in het hoe en het wat. En dat begint gewoon waar het begin. Voor de een is dat de content klaar hebben, voor de ander is dat de techniek en mogelijkheden leren kennen en voor weer iemand anders is het beide.  En dat is helemaal prima. Ik wil je graag ondersteunen op je pad naar contact maken met en inbrengen van  je zielsmissie, aansluitend op jouw eigen manier

Waarom een Training of Traject via Betty?

Weten wat ertoe doet

Als je een website wilt maken en onderhouden heb je met techniek te maken, als ook met logische Structuur in de website. En dan de volgende stap, je marketing. Ik leer je wat ertoe doet en hoe je dit toepast. Helder, eerlijk, betrokken

Heldere Routes 

Je bent iets aan het leren en onderzoeken, je vind vervolgens een antwoord of krijgt een respons het nog verwarrender maakt. Daar hoef jij je bij mij geen zorgen over te maken. Ik leg de dingen stap voor stap uit, met duidelijke naslagwerken.  Dat vind ik belangrijk. 

Zelfstandigheid & Creativiteit

Ik wil je leren je website zelf te maken en onderhouden, zodat jij niet afhankelijk bent van onduidelijke bronnen of op andere manier vastloopt. Ook als iemand anders je website en promotie doet, is het goed te weten wat er gebeurd. 

Je missie inbrengen

Door het voorbeeld en de uitreiking van anderen leren we, ontwikkelen we, transformeren we. Wat fijn dat jij er bent en je de bereidheid hebt je werk te laten zien.

Je zichtbaarheid doet ertoe! Laat je daarom zien!

Trainingen, 1 op 1 Traject, Website Design

I make websites for inspirited entrepreneurs, coachers, healers, therapists. I coach in

gratis aanbod

Meteen aan de slag met je website 

Meteen kunnen beginnen, de eerste termen vast gaan begrijpen, een goede start maken. 

Een goede start met je website, heet de gratis Training. 

Of maak een kennismakingsafspraak met me. Dat kan hier